• GELAATSVERZORGINGEN

  Het Schoonheidsateljeetje werkt uitsluitend met het topmerk Germaine de Capuccini. Deze behoort tot de top 5 wereldwijd. Germaine de Capuccini combineert de wijsheid van het verleden met de technologie van het heden. De combinatie van natuurlijke ingrediënten en steeds vernieuwende technologieën maken het mogelijk om steeds weer invloedrijke cosmeticaproducten op de markt te brengen.

   

  Wat mag je verwachten van een gelaatsbehandeling bij Het Schoonheidsateljeetje?

  Bij je eerste afspraak start ik steeds met een uitgebreide huidanalyse. Dit doen we met behulp van het LightSkin huidanalysetoestel. Zo kunnen we een verzorging geven op maat van jouw huid.

  Elke behandeling heeft een eigen werkwijze die het doel van de behandeling ondersteunt. Zo kunnen we u een stralende huid bezorgen.

  Na jouw ontspanningsmoment krijg je deskundig productadvies op maat van je huidconditie. De producten zetten het resultaat van je verzorging kracht bij en verlengen het effect van je behandeling.

   

  Hieronder vindt u onze verschillende verzorgingen. 

  Wil je een bepaald huidprobleem verbeteren? Dan adviseren wij om 1 keer per jaar een kuur te volgen van meerdere, opeenvolgende behandelingen. Je gaat versteld staan van het resultaat.

    

  Kennismakingsverzorging vanaf €65:

  Weet je niet welke verzorging goed is voor je huid? Hierbij starten we met een huidanalyse met Lightskin toestel. Zo stemmen we je verzorging af op de noden van je huid.

   

  Basis verzorging Ligne Options €60 (60 min):

  Hydraterend, anti-aging of zuiverend.

   

  B-Calm €100 (60 min):

  Voor de gevoelige, intolerante huid die allergisch kan reageren. Gaat de bacteriële flora opnieuw in evenwicht brengen en de natuurlijke afweersystemen activeren.

   

  Timexpert White €95 (90min):
  Behandeling tegen pigmentvlekken, ouderdomsvlekjes alsook zwangerschapsmasker.

   

  Excel Therapy O² €95 (90 min):
  Een zuurstofbehandeling ideaal voor volwassenen met onzuiverheden alsook voor huiden die veel in aanraking komen met luchtvervuiling. Werkt anti-aging.

   

  Timexpert Hydraluronic €100 (90 min):
  Intens hydraterende verzorging voor de droge huid.

   

  Timexpert C+ (A.G.E.) €115 (90 min):
  Natuurlijke antioxidant die de meest doffe en futloze huid weer doet stralen. Geeft de huid een mooie glow. Ook ideaal om de schade van de zon te herstellen.

   

  Timexpert Rides Neo Age €115 (90 min):
  De anti-rimpel behandeling die gaat werken op statische en dynamische rimpels. Maakt de huid terug gladder met minder diepe lijntjes.

   

  Timexpert SRNS €115 (90 min):
  Met deze behandeling focussen we op een algemene verbetering van de huidtextuur, bestrijden we rimpels en herstellen we de huid.

   

  Timexpert Lift (IN) €115 (90 min):
  Een anti-aging behandeling met intens verjongend effect dankzij de 3-voudige werking: liften, aanspannend, vult het gelaat op.

   

  BOEK HIER JE GELAATSVERZORGING