Gelaatsverzorging

Het Schoonheidsateljeetje werkt uitsluitend met het topmerk Germaine de Capuccini. Deze behoort tot de top 5 wereldwijd. Germaine de Capuccini combineert de wijsheid van het verleden met de technologie van het heden. De combinatie van natuurlijke ingrediënten en steeds vernieuwende technologieën maken het mogelijk om steeds weer invloedrijke cosmeticaproducten op de markt te brengen.

Wat mag je verwachten van een gelaatsbehandeling bij Het Schoonheidsateljeetje?

Bij je eerste afspraak start ik steeds met een uitgebreide huidanalyse. Dit doen we met behulp van het Lightskin huidanalysetoestel. Zo kunnen we een verzorging geven op maat van jouw huid.

Elke behandeling heeft een eigen werkwijze die het doel van de behandeling ondersteunt. Zo kunnen we u een stralende huid bezorgen.

Na jouw ontspanningsmoment krijg je deskundig productadvies op maat van je huidconditie. De producten zetten het resultaat van je verzorging kracht bij en verlengen het effect van je behandeling.

Bij volgende afspraken doen we steeds opnieuw een korte huidanalyse zodat we telkens op de noden van jouw huid kunnen werken.

Hieronder vindt u onze verschillende verzorgingen. 

Wil je een bepaald huidprobleem verbeteren? Dan adviseren wij u aan om 1 keer per jaar een kuur te volgen van meerdere, opeenvolgende behandelingen. Je gaat versteld staan van het resultaat.

 

 

Prijslijst

Huidanalyse met LightSkin
Wil jij graag werken aan je huid maar weet je niet goed hoe? Samen kijken we dieper in je huid en stellen een ^behandelplan op volgens jouw wensen.

gratis

Kennismakingsverzorging
Eerste gelaatsverzorging inclusief huidanalyse en huidadvies.

vanaf € 65

Basisverzorging
Een klassieke verzorging om het evenwicht te herstellen en schoonheid te bewaren.
Naargelang uw huidtype hydraterend, ontspannend of zuiverend.

€ 65

B - Calm
Verzorging speciaal voor de gevoelige, intolerante huidtypes.

€ 100

Purexpert
Een zuiverende behandeling voor een gezonde, glanzende huid. Geeft de huid een mat-glanzende, zuiver en egaal uiterlijk. Ideaal voor jonge mensen die een mooie, zuivere huid willen.

€70

Hydracure
Een hydraterende verzorging die rekening houdt met het huidtype en met het klimaat.
Het heeft als doel de huid te beschermen tegen dehydratatie en externe klimatologische omstandigheden.

€ 85

Excel Therapy O²
Een ware zuurstofkuur voor uw gelaat.
Vertraagt het verouderingsproces, anti-stress behandeling.

€ 95

Timexpert Radiance C+
Natuurlijke antioxidant die de meeste doffe en futloze huid weer doet stralen.
Regenereert, hydrateert en brengt de huid in balans.

€ 115

Timexpert White
De complete lijn van anti-agingproducten aanbevolen voor de huid met hyperpigmentatie.
Deze bestrijd pigmentvlekken, ouderdomsvlekjes alsook zwangerschapsmasker.

€ 95

Timexpert Rides
Met deze ultieme anti-ging behandeling elimineren we rimpels en fijne lijntjes. Dankzij nieuwe ingrediënten en technieken vullen we de huid terug op, stimuleren we collageen en verstrakken we het gelaat.

€ 115

Timexpert Lift (IN)
Deze gelaatsverzorging gaat de gelaatscontouren strakker maken en het gelaat liften. We werken de zwaartekracht tegen en zorgen voor een strak resultaat. Werkt ook op de rimpels en de algemene huidconditie.

€ 105
Timexpert SRNS
Met deze behandeling verminderen we rimpels en fijne lijntjes, vullen we de gelaatsvormen terug op voor een strak resultaat en stimuleren we het herstel van de cellen. Ideaal voor wie al wil starten met een anti-aging behandeling of de huid wil kalmeren.
€ 115