• Gelaatsverzorging

    Gelaatsverzorging

Het Schoonheidsateljeetje werkt uitsluitend met het topmerk Germaine de Capuccini. Deze behoort tot de top 5 wereldwijd. Germaine de Capuccini combineert de wijsheid van het verleden met de technologie van het heden. De combinatie van natuurlijke ingrediënten en steeds vernieuwende technologieën maken het mogelijk om steeds weer invloedrijke cosmeticaproducten op de markt te brengen.

Wat mag je verwachten van een gelaatsbehandeling bij Het Schoonheidsateljeetje?

Bij je eerste afspraak start ik steeds met een uitgebreide huidanalyse. Dit doen we met behulp van het Lightskin huidanalysetoestel. Zo kunnen we een verzorging geven op maat van jouw huid.

Elke behandeling heeft een eigen werkwijze die het doel van de behandeling ondersteunt. Zo kunnen we u een stralende huid bezorgen.

Na jouw ontspanningsmoment krijg je deskundig productadvies op maat van je huidconditie. De producten zetten het resultaat van je verzorging kracht bij en verlengen het effect van je behandeling.

Bij volgende afspraken doen we steeds opnieuw een korte huidanalyse zodat we telkens op de noden van jouw huid kunnen werken.

Hieronder vindt u onze verschillende verzorgingen. 

Wil je een bepaald huidprobleem verbeteren? Dan adviseren wij u aan om 1 keer per jaar een kuur te volgen van meerdere, opeenvolgende behandelingen. Je gaat versteld staan van het resultaat.

Prijslijst Gelaatsverzorging


Product Omschrijving Priis
Ligne Options
Een klassieke verzorging om het evenwicht te herstellen en schoonheid te bewaren.
Naargelang uw huidtype hydraterend, ontspannend of zuiverend.
65.00 €
Purexpert
Een zuiverende behandeling voor een gezonde, glanzende huid. Geeft de huid een mat-glanzende, zuiver en egaal uiterlijk. Ideaal voor jonge mensen die een mooie, zuivere huid willen.
70.00 €
Hydracure
Een hydraterende verzorging die rekening houdt met het huidtype en met het klimaat.
Het heeft als doel de huid te beschermen tegen dehydratatie en externe klimatologische omstandigheden.
85.00 €
Excel Therapy O²
Producten gebaseerd op de intelligente werking van Cytokinen, die de behoefte van de huid detecteerd en haar zelfregulerende en zelfbeschermende werking teruggeeft.
Een ware zuurstofkuur voor uw gelaat.
Vertraagt het verouderingsproces, anti-stress behandeling.
95.00 €
Timexpert Radiance C+
Natuurlijke antioxidant die de meeste doffe en futloze huid weer doet stralen.
Regenereert, hydrateert en brengt de huid in balans.
115.00 €
Timexpert White
De complete lijn van anti-agingproducten aanbevolen voor de huid met hyperpigmentatie.
Deze bestrijd pigmentvlekken, ouderdomsvlekjes alsook zwangerschapsmasker.
95.00 €
Timexpert Rides Neo Age
De eerste behandeling ter wereld met drievoudige werking, die de contracties van de huid neutraliseert, de uitdrukkingslijn opvult en de rimpels weer glad maakt. Botoxeffect!
115.00 €
Timexpert Lift (IN)
Benader cosmetische lifting op een nieuwe manier.
Een anti-aging behandeling met intens verjongend effect dankzij de 3-voudige werking: liftend, aanspannend, vult het gelaat op.
De nieuwe cosmetische formules creëren opnieuw vorm in het gelaat, spannen de huid op en herstellen de gelaatscontouren.
105.00 €
Timexpert SRNS
Zorgt voor een intense verjonging. Essentiële versterking van de weerstand van de huid. Rimpels worden minder zichtbaar en gelaat krijgt meer volume.
115.00 €
B-Calm
Verzorging speciaal voor de gevoelige, intolerante huidtypes.
100.00 €